بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
حجت الاسلام سیداسماعیل حسینی مازندرانی با بیان اینکه استفاده از تفسیرهای معتبر قرآنی به ما کمک می کند معانی عمیق تر آیات را درک کنیم، بر ضرورت پیاده سازی و کاربردی کردن دستورات قرآن در زندگی تأکید کرد و گفت: شکرگزاری، ذکر خدا، دعا و استغفار چهار پایه اصلی برای تقویت رابطه انسان با خدا و دستیابی به رحمت و برکت الهی است.
به گزارش ایکنا از لرستان، حجت الاسلام سیداسماعیل حسینی مازندرانی، رئیس عقیدتی، سیاسی نیروی انتظامی استان لرستان امروز، دوم اردیبهشت ماه در محفل قرآنی ستاد فرماندهی انتظامی لرستان در رابطه با اهمیت تدبر در قرآن کریم، گفت: قرآن کتاب هدایت و نور و کتابی است که خداوند متعال آن را برای راهنمایی بشر نازل کرده است.
وی با بیان اینکه تنها خواندن قرآن کفایت نمی کند و باید در آیات آن تدبر کنیم و از آن درس بگیریم، افزود: قرآن کریم یک کتاب عادی نیست بلکه راهنمای زندگی، شفای دل ها و نور هدایت است و اگر می خواهیم به هدایت واقعی برسیم و در زندگی موفق شویم باید قرآن را با تفکر و تامل بخوانیم و آن را چراغ راه خودمان قرار دهیم.
حسینی مازندرانی ادامه داد: خداوند متعال در آیات متعددی از ما خواسته است در قرآن کریم تدبر کنیم این در حالی است که آیه 24 سوره محمد(ص) «أَفَلَا یَتَدَبَّرُونَ الْقُرْآنَ أَمْ عَلَی قُلُوبٍ أَقْفَالُهَا» به ما هشدار می دهد اگر در قرآن تدبر نکنیم، دل هایمان بسته و قفل می ماند و از هدایت قرآن محروم می شویم.
رئیس عقیدتی، سیاسی فرماندهی انتظامی لرستان ادامه داد: تدبر در قرآن باعث افزایش ایمان می شود وقتی در آیات قرآن تفکر صورت بگیرد عظمت خداوند و قدرت او را بیشتر درک می کنیم و این تدبر در قرآن به ما کمک می کند تا راه درست زندگی کردن را پیدا کنیم، این در حالی است که قرآن پر از درس هایی است که می تواند در تمام جنبه های زندگی ما راهگشا باشد.
وی با اشاره به اینکه تدبر در قرآن باعث آرامش قلب می شود کمااینکه خدای متعال در آیه 28 سوره رعد «أَلاَ بذکْرِ اللّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ» می فرماید: «آگاه باش که با یاد خدا دلها آرامش می یابد»، اظهار کرد: برای تدبر در قرآن باید به چند نکته توجه کنیم اول اینکه با حضور قلب قرآن بخوانیم، هنگام خواندن قرآن توجه و تمرکز کامل داشته باشیم و تنها به تلاوت اکتفا نکنیم بلکه در معانی آیات نیز تفکر داشته باشیم.
این کارشناس مذهبی افزود: پس از خواندن هر آیه باید در معنا، مفهوم و شأن نزول آن تفکر کنیم و بدانیم آن آیه چه پیامی برای زندگی فردی، اجتماعی، خانوادگی و سیاسی ما یا دیگر شئون زندگی ما دارد، کمااینکه استفاده از تفسیرهای معتبر قرآنی به ما کمک می کند معانی عمیق تر آیات را درک کنیم.
حسینی مازندرانی با اشاره به اینکه تدبر واقعی زمانی اتفاق می افتد که ما به دستورات قرآن عمل کنیم و آن را در زندگی خودمان پیاده سازی و کابردی کنیم، به دستورات قرآنی برای سعادت دنیا و آخرت اشاره کرد و گفت: اولین دستور قرآنی برای رسیدن به سعادت این است که انسان شکرگزار خدا باشد.
وی ادامه داد: شکرگزاری باعث افزایش احساس رضایت و خوش بینی در زندگی می شود، استرس را کاهش و سلامت روان را بهبود می بخشد، روابط اجتماعی را تقویت می کند و باعث انرژی مثبت شده و دیدگاه فرد را نسبت به زندگی مثبت می کند این در حالی است که در روایت داریم شکرگزاری را ترک نکنید زیرا از خیر و برکت آن محروم خواهید شد.
حسینی مازندرانی بیان کرد: زبان شکر گذاشتن و قانع بودن باعث خیر و برکت و افزون در مال می شود و خدای متعال در آیه هفتم سوره ابراهیم(ع) «لَئِن شَکَرْتُمْ لأَزیدَنَّکُمْ وَلَئِن کَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابی لَشَدیدٌ» می فرماید: «اگر واقعاً سپاسگزاری کنید [نعمت] شما را افزون خواهم کرد و اگر ناسپاسی نمایید قطعاً عذاب من سخت خواهد بود».
رئیس عقیدتی، سیاسی نیروی انتظامی لرستان فراموش نکردن ذکر خدا را دومین دستور قرآنی برای سعادت و خوشبختی بیان کرد و گفت: ذکر خدا باعث آرامش قلب و تقویت ایمان می شود، با یاد خدا اضطراب ها کاهش پیدا می کنند و روح انسان در آسایش قرار می گیرد این در حالی است که تکرار ذکر خدا تمرکز را افزایش و ارتباط انسان با خدا را عمیق تر می کند.
وی اضافه کرد: ذکر راهی برای نزدیکی به خدا و دریافت رحمت پروردگار است، پس انسان نباید هیچ گاه ذکر خدا را ترک کند چون از نگاه پروردگار محروم خواهد شد همچنان که در آیه 152 سوره بقره آمده است: «َاذْکُرُونِی أَذْکُرْکُمْ وَاشْکُرُواْ لِی وَلاَ تَکْفُرُونِ، پس مرا یاد کنید [تا] شما را یاد کنم و شکرانه ام را به جای آرید و با من ناسپاسی نکنید».
حسینی مازندرانی با تأکید بر اینکه انسان نباید هیچ وقت دعا را ترک کند چرا که از استجابت آن محروم خواهد نماند و خدای متعال در آیه 60 سوره غافر فرموده است: «ادْعُونِی أَسْتَجِبْ لَکُمْ؛ مرا بخوانید تا شما را اجابت کنم» این در حالی است که خدای متعال به حضرت موسی(ع) فرموده است: «ای موسی نمک غذایت و حتی علوفه گوسفندانت را از من بخواه» و امام جعفرصادق(ع) فرموده است: «حتی وقتی هیچ مشکلی هم ندارید اهل دعا باشید تا صدای شما برای اهل آسمان آشنا باشد و زمانی که نیاز دارید و می گویید «یا الله» اهل آسمان بگویند: این صدار ا در زمان آسایش هم شنیدیم».
وی، استغفار و طلب آمرزش را یکی دیگر از دستورات قرآنی برای سعادت و خوشبختی انسان ذکر کرد و گفت: استغفار و طلب بخشش از خدای متعال تأثیر عمیقی بر زندگی انسان دارد و باعث پاک شدن قلب از گناهان و احساس سبکی روح می شود، کمااینکه با استغفار و طلب مغفرت رحمت و برکت خدا به زندگی انسان جلب می شود.
وی افزود: استغفار می تواند باعث رفع خستگی ها و گشایش در امور زندگی و نزدیکی بیشتر انسان به خدا و افزایش ایمان و آرامش درونی انسان شود لذا تأکید شده که انسان نباید استغفار و طلب مغفرت را ترک کند، چرا که ترک استغفار باعث می شود انسان از نجات محروم بماند و خدای متعال در این رابطه در آیه 33 سوره انفال فرموده است: «وَمَا کَانَ اللّهُ مُعَذِّبَهُمْ وَهُمْ یَسْتَغْفِرُونَ؛ و تا آنان طلب آمرزش می کنند خدا عذاب کننده ایشان نخواهد بود»، این در حالی است که خدای متعال کسانی که استغفار می کنند را هیچ وقت عذاب نمی کند.
رئیس عقیدتی، سیاسی نیروی انتظامی لرستان در خاتمه گفت: شکرگزاری، ذکر خدا، دعا و استغفار چهار پایه اصلی برای تقویت رابطه انسان با خدا و دستیابی به رحمت و برکت الهی است و اگر در زندگی انسان کاربردی شود، می توانیم به سر منزل مقصود برسیم.
انتهای پیام
{{name}}
{{content}}